DOORDEBOMENHETBOSWEERZIEN Created with Sketch.

Bedrijfsprofiel

Letselschade ’t Gooi is gevestigd in Hilversum maar wij zijn werkzaam door heel Nederland. Ons kantoor is aangesloten bij het Register Letselschade. Hét overkoepelende kwaliteitsregister voor professionele dienstverleners in letselschadezaken van Stichting De Letselschade Raad zie www.deletselschaderaad.nl.

Wij zijn een onafhankelijk bureau en werken uitsluitend voor en namens slachtoffers. Wij garanderen kwaliteit en een correcte en zorgvuldige behandeling van de schaderegeling. Dit houdt in dat u altijd rechtstreeks contact met ons heeft en dat wij zorgen voor een vlotte communicatie met de aansprakelijke partij. Bij ons bent u geen nummer!

Mevrouw G. Holwerda is als register expert aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts (NIVRE). Tevens is zij lid van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS).

Mevrouw G. Holwerda werkt ruim 22 jaar als fulltime schaderegelaar; eerst bij een rechtsbijstand-verzekeraar en vervolgens jarenlang bij een expertisebureau dat werkzaam was in opdracht van vrijwel alle verzekeraars. Zij kent om die reden als geen ander de werkwijze van verzekeraars en weet hoehiermee om te gaan. Uitgangspunt hierbij zijn korte lijnen en goed overleg met de aansprakelijke partij. Door haar jarenlange ervaring beschikt zij over een uitgebreid netwerk van diverse professionals dieeen bijdrage kunnen leveren aan een correcte afwikkeling van de letselschade.